Showteam Revolution

Showteam uit Delfzijl


 


Welkom op de website van onze twirlvereniging “Showteam Revolution Delfzijl! We vinden het ontzettend leuk dat je onze site hebt gevonden. Hieronder vind je wat informatie over onze vereniging.


Dit jaar (2024) is het 23 jaar geleden dat wij als zelfstandige vereniging zijn gaan functioneren,  nadat onze voorgaande  vereniging “CSHD uit Delfzijl” te weinig leden had om  nog te kunnen bestaan. Aan deze omwenteling hebben  we onze naam te danken, want “Revolution” betekent namelijk “omwenteling”. En een omwenteling maak je ook met je baton wanneer je hem opgooit. Ons ledental is de afgelopen jaren vrij stabiel gebleven. Momenteel telt onze vereniging 28 leden, verdeeld over een C,B en A team. De groepen staan onder leiding van onze gediplomeerde instructrice Brenda Lalkens uit Delfzijl. Uiteraard heeft onze vereniging een bestuur dat naast de tweemaandelijkse vergaderingen ook samen met de activiteiten commissie acties en gezellige bezigheden organiseert.

Ben je nieuwsgierig geworden ? Kom dan vooral eens kijken bij onze lessen. De meest geschikte tijd daarvoor is tussen 16.00 en 17.30 uur .

Trainingstijden op de woensdagmiddag:

C team (vanaf 4 jaar) van 16.00 uur 17.00

B team van 17.00 uur tot 18.00 uur.

A team van 18.00 uur tot 19.00 uur.

En heb je nou altijd al getwirld en wil je de draad weer oppakken? Dat kan bij ons A team. Maximum leeftijd 25 jaar.


Top prestaties tijdens de 1e wedstrijden van dit seizoen in Musselkanaal. 

Foto's en uitslagen op de daarvoor bestemde pagina's

Voorbereidingen Champions Trophy Houthalen-Helchteren België

Ons A-team heeft zich geplaatst voor de Champions Trophy in Houthalen. Wat een eer en geweldige prestatie van de dames. Om alles te bekostigen doen we allemaal ons best om zoveel mogelijk geld binnen te krijgen. Univé heeft ons een mooi bedrag toegezegd waarmee we érg blij zijn en ook vanuit het Lokaal Sport Akkoord van de Eemsdelta beweegt krijgen we een mooi bedrag. Daarnaast heeft Anniek met instemming van de andere dames uit het A team een Gofundme opgezet en ook daar is al een prachtig bedrag op binnengekomen. 23 maart aanstaande zullen we meehelpen met NL doet en de komende periode zullen er nog wat acties gehouden worden. We hebben er zin in om met elkaar af te reizen naar België. 

 NK twirl Almere 20 en 21 januari 2024

Met 20 deelnemers reisden we af naar de topsporthal in Almere om mee te doen aan het NK twirl. Al een prestatie op zich dat we ons als Noordelijke vereniging weer met zoveel leden hebben weten te plaatsen voor dit jaarlijkse landelijke evenement. Voor de leden van het C team was het extra spannend. Het was pas hun 3e wedstrijd en dan zover van huis. Verschillende leden hadden met hun ouders een hotel geboekt omdat ze zaterdag en zondag de wedstrijdvloer op moesten. Het was een intensief weekend maar wat kunnen we trots zijn! Er zijn fantastische resultaten behaald (zie uitslagen pagina) en het A team wist een podiumplaats in de wacht te slepen! Als bestuur zijn we enorm trots op onze leden en leiding. Gefeliciteerd allemaal met deze fantastische prestaties!Hey muzikanten! Wat leuk dat we jullie hier tegenkomen!
Is het niet véél leuker om samen dezelfde kant op te gaan?
We willen heel graag een mars optreden met jullie verzorgen. Wat vragen we daarvoor? Slechts €50. En wat krijgen jullie er voor terug? Een leuke groep jonge meiden die enthousiast het straatoptreden opfleuren. Nieuwsgierig geworden? Neem dan even contact op onze voorzitter of secretariaat via (showteamrevolutiondelfzijl2001@gmail.com)
Facebook

https://www.facebook.com/search/top?q=showteam%20revolution

Instagram

https://instagram.com/revolutiondelfzijl?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Multiple ten Boer
https://www.facebook.com/omniverenigingmultiple/

Ivak

https://via-ivak.nl/inwoners/verenigingen/

Jeugd sport en cultuurfonds

 https://www.eemsdeltabeweegt.nl/jeugdfonds-sport-cultuur/jeugdfonds-sport-cultuur


E-mailen
Instagram