Showteam Revolution

Showteam uit Delfzijl

Welkom op onze website

Welkom op de website van onze twirlvereniging “Showteam Revolution Delfzijl”!

We vinden het ontzettend leuk dat je onze site hebt gevonden. Hieronder vind je wat informatie over onze vereniging.

In 2021 is het 20 jaar geleden dat wij als zelfstandige vereniging zijn gaan functioneren,  nadat onze voorgaande  vereniging “CSHD uit Delfzijl” te weinig leden had om  nog te kunnen bestaan. Aan deze omwenteling hebben  we onze naam te danken, want “Revolution” betekend namelijk “omwenteling”. En een omwenteling maak je ook met je baton wanneer je hem opgooit. Ons ledental is de afgelopen jaren vrij stabiel gebleven. Momenteel telt onze vereniging 20 leden, verdeeld over een C,B en A team. De groepen staan onder leiding van onze gediplomeerde instructrices Brenda van der Broek uit Wagenborgen en Janieke Krez uit Farmsum. Uiteraard heeft onze vereniging een bestuur dat naast de tweemaandelijkse vergaderingen ook acties en gezellige bezigheden organiseert.

Ben je nieuwsgierig geworden ? Kom dan vooral eens kijken bij onze lessen.De meest geschikte tijd daarvoor is tussen 16.00 en 17.30 uur .

Trainingstijden op de woensdagmiddag:

C team (vanaf 4 jaar) van 16.00 uur 17.30.

B team van 17.00 uur tot 18.00 uur.

A team van 18.00 uur tot 19.00 uur.


 

Trainingslocatie is in Farmsum, Gymzaal "De Borg", Borgshof 20 9936 CS

Voor meer informatie kun je terecht bij onze secretaresse mevr. J.Elling  

(0625006315)


 

Showteam Revolution Delfzijl presenteert nieuwe trainingspakken.

Ze hebben er lang voor gespaard, verschillende bedrijven aangeschreven, maar zaterdag 30 okt. jl. was het dan eindelijk zover! Tijdens de eerste twirlwedstrijden, die gehouden werden in Musselkanaal,  konden de leden van onze vereniging zich presenteren in de nieuwe trainingspakken. Dankzij sponsoring van Groningen Seaports, St. Fonds Eemsmond én de inzet van de leden! Het zal deels aan de nieuwe pakken, maar zéker ook aan het enthousiasme van de vereniging hebben gelegen dat ook de resultaten geweldig waren! De jonge dames van het C team wisten een eerste plaats te behalen en het B- en A team eindigden op een prima tweede plek. "We hebben de smaak weer helemaal te pakken", zeiden de beide trainsters Brenda van der Broek en Janieke Knez. "Het was heerlijk om weer met onze vereniging op de wedstrijdvloer te staan, de sfeer te proeven en trots onze nieuwe pakken te dragen!" De jasjes zijn gedrukt en geleverd door Mosselsport Appingedam. Het nieuwe logo dat achter op de trainingsjasjes staat is ontworpen door Shanon Meintsma. Ook zijn de dames allemaal voorzien van nieuwe zwarte leggings die zijn aangeschaft bij Scapino.

 

  • 20211030_143609
  • 20211030_143951