Showteam Revolution

Showteam uit Delfzijl

Welkom op onze website

Welkom op de website van onze twirlvereniging “Showteam Revolution Delfzijl! We vinden het ontzettend leuk dat je onze site hebt gevonden. Hieronder vind je wat informatie over onze vereniging.

In 2021 was het 20 jaar geleden dat wij als zelfstandige vereniging zijn gaan functioneren,  nadat onze voorgaande  vereniging “CSHD uit Delfzijl” te weinig leden had om  nog te kunnen bestaan. Aan deze omwenteling hebben  we onze naam te danken, want “Revolution” betekent namelijk “omwenteling”. En een omwenteling maak je ook met je baton wanneer je hem opgooit. Ons ledental is de afgelopen jaren vrij stabiel gebleven. Momenteel telt onze vereniging 22 leden, verdeeld over een C,B en A team. De groepen staan onder leiding van onze gediplomeerde instructrices Brenda van der Broek uit Wagenborgen en Janieke Knez uit Farmsum. Uiteraard heeft onze vereniging een bestuur dat naast de tweemaandelijkse vergaderingen ook samen met de activiteiten commissie acties en gezellige bezigheden organiseert.

Ben je nieuwsgierig geworden ? Kom dan vooral eens kijken bij onze lessen. De meest geschikte tijd daarvoor is tussen 16.00 en 17.30 uur .

Trainingstijden op de woensdagmiddag:

C team (vanaf 4 jaar) van 16.00 uur 17.00

B team van 17.00 uur tot 18.00 uur.

A team van 18.00 uur tot 19.00 uur.Hey muzikanten! Wat leuk dat we jullie hier tegenkomen!
Is het niet véél leuker om samen dezelfde kant op te gaan?
We willen heel graag een mars optreden met jullie verzorgen. Wat vragen we daarvoor? Slechts €50. En wat krijgen jullie er voor terug? Een leuke groep jonge meiden die enthousiast het straatoptreden opfleuren. Nieuwsgierig geworden? Neem dan even contact op onze voorzitter of secretariaat via (showteamrevolutiondelfzijl2001@gmail.com)


Flessenactie!

 De flessenactie van woensdag 30 nov. jl. heeft een mooi bedrag van € 166,35 opgebracht!! Iedereen heel erg bedankt voor de inzet! (Het bedrag op de fotopagina klopt dus niet. Op de cheque staat 20 euro nog niet vermeld. 


 

Showteam Revolution Delfzijl presenteert nieuwe trainingspakken.

Ze hebben er lang voor gespaard, verschillende bedrijven aangeschreven, maar zaterdag 30 okt. jl. was het dan eindelijk zover! Tijdens de eerste twirlwedstrijden, die gehouden werden in Musselkanaal,  konden de leden van onze vereniging zich presenteren in de nieuwe trainingspakken. Dankzij sponsoring van Groningen Seaports, St. Fonds Eemsmond én de inzet van de leden! Het zal deels aan de nieuwe pakken, maar zéker ook aan het enthousiasme van de vereniging hebben gelegen dat ook de resultaten geweldig waren! De jonge dames van het C team wisten een eerste plaats te behalen en het B- en A team eindigden op een prima tweede plek. "We hebben de smaak weer helemaal te pakken", zeiden de beide trainsters Brenda van der Broek en Janieke Knez. "Het was heerlijk om weer met onze vereniging op de wedstrijdvloer te staan, de sfeer te proeven en trots onze nieuwe pakken te dragen!" De jasjes zijn gedrukt en geleverd door Mosselsport Appingedam. Het nieuwe logo dat achter op de trainingsjasjes staat is ontworpen door Shanon Meintsma. Ook zijn de dames allemaal voorzien van nieuwe zwarte leggings die zijn aangeschaft bij Scapino.

 

  • 20211030_143609
  • 20211030_143951

 

 

 De top van Nederland!

Zaterdag en zondag 9 en 10 april 2022 vonden de Nederlands Kampioenschappen majorette-twirl plaats in de topsporthal te Almere. De organisatie was in handen van de KNMO-NTSB. Twee van onze teams hadden zich geplaatst voor deze landelijke kampioenschappen. Zaterdag was het kwartet, bestaande uit Sterre, Karlijn, Sharona en Jessica aan de beurt. Het was vroeg opstaan, voor de meesten ging om 5 uur de wekker. Om negen uur deden de dames mee aan de gezamenlijke opmars en opening. Altijd een indrukwekkend moment wanneer de vlag wordt binnengedragen, de eed wordt afgelegd en het Wilhelmus wordt gezongen. Ook voor de ouders op de tribune is het bijzonder om je kind daar tussen alle deelnemers te zien staan. Brenda en Janieke zijn met de meiden gaan intrainen en de zaal gaan verkennen. Het optreden ging erg goed en tijdens de prijsuitreiking mochten ze vol trots plaatsnemen op het podium. Een tweede plaats en een zware zilveren medaille! Bij het lezen van de uitslagen zagen we dat ze maar één punt onder de nummer één zijn geëindigd en maar liefst vier punten boven de nummer drie. Op zondag was het de beurt aan het A-team van de vereniging. Bestaande uit Laurien, Elise, Dewi, Seline, Jennifer, Sarah, Tanja, Ayla en Anniek. Tijdens één van de repetities afgelopen najaar zijn als een soort grap ook beide docenten, Brenda en Janieke mee gaan doen, om tijdens één van de wedstrijden de ouders op de tribune te verrassen. Zo vormde de groep een large team en op die manier plaatsten zij zich ook voor de kampioenschappen. Dus ook in Almere moesten Brenda en Janieke er aan geloven.  Ondanks dat het voor Tanja en Ayla de eerste keer was vormden de dames écht een team en presteerden ze het om als derde op de ranglijst te eindigen. Als bestuur zijn we ontzettend trots op onze leden en leiding. We stonden er tóch maar weer als vereniging uit het hoge Noorden. Van harte gefeliciteerd meiden!! Een top prestatie(.Zie de foto"s op de fotopagina)

 

 

Facebook

https://www.facebook.com/search/top?q=showteam%20revolution


Instagram

https://instagram.com/revolutiondelfzijl?igshid=YmMyMTA2M2Y=


Glasvezel heeft de toekomst! Daarom doen wij mee aan de clubactie van DeltaFiber. Voor meer informatie; klik op onderstaande link:  http://aklam.io/rVM9do                                                                                                                                                                                                                                                                                               Of scan de QR code

 

Samen met 'Multiple' uit Ten Boer hebben we een fantastische route gelopen tijdens de Damsterdag op 10 september jl. Verlichting was gesponsord door DELTAFiber glasvezel. De groep werd voorafgegaan door een unimog, bestuurd door Ab Oost,  met de nodige reclame van beide verenigingen. Leden zoeken we allemaal!